Μαίρη Αργυριάδου


Η Μαίρη Αργυριάδου μεγάλωσε με γαλλικά και πιάνο… αλλά η μοίρα τα ήθελε αλλιώς! Ξεκινώντας τις σπουδές της στο τμήμα Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. η είδηση ότι γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης έψαχνε νέα ταλέντα, της άνοιξε την πόρτα στα media. Από τότε το ραδιόφωνο έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και η μεγάλη της αγάπη.

Ως παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές, παράλληλα έκανε πολλές εκφωνήσεις και έχει συνεργαστεί ως dj με σημαντικούς  καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Μακρόπουλος κ.α.

H Mαίρη είναι fashion lover και ορκισμένο social media girl με τα accounts της σε facebook και Instagram να αποκτούν καθημερινά όλο και περισσότερους followers, ενώ σύντομα θα είναι έτοιμο και το νέο της blog με τίτλο “Mary 2 me” που θα αφορά τις σχέσεις και τα life quotes.

Τη Μαίρη σίγουρα την έχετε ακούσει στις πρωινές ζώνες των Star fm, Next fm, Mad Radio και Ρυθμού 949.

Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, η Μαίρη  Αργυριάδου, μαζί με το Βασίλη Δρυμούση σερβίρουν το πιο απολαυστικό πρωινό της πόλης.