Βασίλης Φορτούνης


Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, τα πάντα έχουν να κάνουν με τη μουσική. Ακόμα και για τις Πανελλαδικές διάβαζε πάντα με μουσική και οι γονείς του απορούσαν. Πέρασε τελικά στο ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ, για να σπουδάσει κάτι πολύ μακριά από το επάγγελμα του ραδιοφωνικού παραγωγού που τελικά ακολούθησε. Τότε ήταν που του πρότειναν να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί στον αέρα ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε και η πρώτη εκπομπή.

Από τα πρώτα του ραδιοφωνικά βήματα ήταν και η συμμετοχή του σε dj set στα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης, αλλά και στα decks των μεγαλύτερων club της Σαντορίνης.

Ως παρουσιαστής, εμφανίστηκε σε μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές, έκανε πολλές εκφωνήσεις και συμμετείχε στο δημοφιλές συγκρότημα REC. Τον Βασίλη σίγουρα τον έχετε ακούσει μέσα από ΖΟΟ 90,8, NRZ 98 και τώρα στον ΔΡΟΜΟΣ 89,8. Από το 2015 έως και σήμερα, παρουσιάζει και αναμεταδίδει ραδιοφωνικά για τον ΔΡΟΜΟΣ 89,8 τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS και τα MADWALK, ενώ διατηρεί την δική του καθημερινή εκπομπή με μουσικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο, κάθε απόγευμα στο Νο 1 ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Μουσικά νέα από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία, celebrity news, μοναδικοί διαγωνισμοί, επικοινωνία και το TOP5@5, με τα 5 δημοφιλέστερα τραγούδια της ημέρας που ψηφίζουν οι ακροατές του σταθμού, είναι τα συστατικά που συμπληρώνουν καθημερινά το πιο απολαυστικό ραδιοφωνικό ραντεβού της ημέρας.