Βασίλης Φορτούνης


Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, τα πάντα έχουν να κάνουν με τη μουσική. Ακόμα και για τις Πανελλαδικές διάβαζε πάντα με μουσική και οι γονείς του απορούσαν. Πέρασε τελικά στο ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ, για να σπουδάσει κάτι πολύ μακριά από το επάγγελμα του ραδιοφωνικού παραγωγού που τελικά ακολούθησε. Τότε ήταν που του πρότειναν να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί στον αέρα ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε και η πρώτη εκπομπή.

Από τα πρώτα του ραδιοφωνικά βήματα ήταν και η συμμετοχή του σε dj set στα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης, αλλά και στα decks των μεγαλύτερων club της Σαντορίνης.

Ως παρουσιαστής, εμφανίστηκε σε μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές, έκανε πολλές εκφωνήσεις και συμμετείχε στο δημοφιλές συγκρότημα REC. Τον Βασίλη σίγουρα τον έχετε ακούσει μέσα από ΖΟΟ 90,8, NRZ 98 και από το 2015 στον ΔΡΟΜΟΣ 89,8.

Από φέτος τον ακούμε κάθε πρωί, 7 με 10, στο “The Morning Show” με τον Νικόλα Ράπτη και την πιο αναπάντεχη παρέα του ελληνικού ραδιοφώνου που υπόσχεται να σας γεμίσει ενέργεια και να δώσει άλλη γεύση στα πρωινά σας.