Το νέο πρόγραμμα του 89,8 δρόμος fm!

ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΝ … ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Και αυτή τη χρονιά, ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 έχει για εσάς ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινάει η μέρα μας είναι ένα καλό ¨πρωινό¨! Το ¨πρωινό¨ του ΔΡΟΜΟΣ 89.8 επιστρέφει ανανεωμένο! Η συνταγή για ένα πετυχημένο ¨πρωινό¨ θέλει έναν άντρα και μία γυναίκα! Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 φέτος ¨σερβίρει¨ το καλύτερο πρωινό της πόλης, με όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεστε κάθε πρωί για να ξεκινήσει η μέρα σας με θετική ενέργεια, ζωντάνια και ανεβασμένη διάθεση!

Στην πρωινή του ζώνη 7:00 με 10:00 υποδεχόμαστε  τον Βασίλη Δρυμούση, που αναμφισβήτητα είναι ο κορυφαίος στο είδος του με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, ενώ την παρέα συμπληρώνει η Μαίρη Αργυριάδου, μια γυναίκα που φέρνει τα πάνω – κάτω στο ραδιόφωνο! Αυτό το πρωινό δεν το χάνεις με τίποτα!

Παιχνίδια, δώρα, διαγωνισμοί, συνεντεύξεις και καλεσμένοι έκπληξη αποτελούν τις βασικές ενότητες της εκπομπής, παράλληλα με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες στο πιο μουσικό πρωινό της Αθήνας!

Στις 10:00 έρχεται η Μαργαρίτα Λοΐζου και μας κρατάει την πιο ευχάριστη παρέα με ότι συμβαίνει στην πόλη! Στις 13:00, ακολουθεί ο Βασίλης Λιάτσος, στις 16:00 ο Πέτρος Πολυχρονίδης ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ, ενώ στις 17:00  ο Βασίλης Φορτούνης . Στις 19:00, δίνει ραντεβού μαζί μας η Ράνια Τραγόμαλλου με τα δικά σας αγαπημένα τραγούδια.

Και το Σαββατοκύριακο, στον ΔΡΟΜΟΣ 89,8 , περνάμε κάλά με non stop επιτυχίες και το DROMOS CLUB με τον Σπύρο Μετάξα!

Τα μεγαλύτερα θεάματα, οι κορυφαίες κινηματογραφικές πρεμιέρες και θεατρικές παραστάσεις, τα πιο δυνατά μουσικά happenings έρχονται μαζί με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες στον ΔΡΟΜΟΣ 89,8 , το ραδιόφωνο που παίζει ασταμάτητα

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!