Το νέο πρόγραμμα του 89,8 δρόμος fm!

Και αυτή τη χρονιά, ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 έχει για εσάς ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! 

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα μας, είναι ένα καλό “πρωινό”! Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας “σερβίρει” το καλύτερο πρωινό της πόλης, με όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεστε κάθε πρωί για να ξεκινήσει η μέρα σας με θετική ενέργεια, ζωντάνια και ανεβασμένη διάθεση! 

Στις 06:00 μας ξυπνάει με κέφι ο Πέτρος Πολυχρονίδης! 

Στη συνέχεια, από τις 08:00 έως τις 10:00, υποδεχόμαστε  τον Βασίλη Δρυμούση, που αναμφισβήτητα είναι ο κορυφαίος στο είδος του με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, ενώ την παρέα συμπληρώνει η Μαίρη Αργυριάδου, μια γυναίκα που φέρνει τα πάνω – κάτω στο ραδιόφωνο! Αυτό το πρωινό δεν το χάνεις με τίποτα! 

Παιχνίδια, δώρα, διαγωνισμοί, συνεντεύξεις και καλεσμένοι έκπληξη αποτελούν τις βασικές ενότητες της εκπομπής, παράλληλα με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες στο πιο μουσικό πρωινό της Αθήνας! 

Στις 10:00 έρχεται η Ράνια Αντωνάκη και μας κρατάει την πιο ευχάριστη παρέα με ότι συμβαίνει στην πόλη!  

Στη 13:00, ακολουθεί ο Βασίλης Λιάτσος που μας κάνει παρέα στην κίνηση και στις 16:00 ο έρχεται Βασίλης Φορτούνης με το TOP5@5 και τα νέα της πόλης! 

Στις 19:00 δίνουμε ραντεβού με τη Ράνια Τραγόμαλλου και τα δικά σας αγαπημένα τραγούδια! 

Και το Σαββατοκύριακο, στον ΔΡΟΜΟΣ 89,8 , περνάμε καλά με τις καλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες! 

Τα μεγαλύτερα θεάματα, οι κορυφαίες κινηματογραφικές πρεμιέρες και θεατρικές παραστάσεις, τα πιο δυνατά μουσικά happenings έρχονται μαζί με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες στον ΔΡΟΜΟΣ 89,8! Το ραδιόφωνο που παίζει ασταμάτητα! 

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!