Ο γαλλικός όμιλος πολυτελών ειδών LVMH ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει σε συνεργασία με τη Rihanna, ένα νέο brand που θα συνδυάζει prêt-à-porter με δερμάτινα είδη υπόδησης και αξεσουάρ, με έδρα το Παρίσι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γάλλου επιχειρηματία Bernard Arnault, ο όμιλος LVMH (στον οποίο ανήκουν brands όπως Dior, Louis Vuitton, Fendi, Givenchy) και η Robyn Rihanna Fenty συνεργάζονται για την ίδρυση ενός νέου οίκου μόδας, με είδη πολυτελείας.

Ο εν λόγω οίκος θα είναι ο πρώτος οίκος μόδας που δημιουργείται από το μηδέν στους κόλπους του LVMH, έπειτα από αυτόν του Christian Lacroix το 1987.

Ο οίκος θα διευθύνεται από μια γυναίκα, τη Rihanna, κάτι που, επίσης, συμβαίνει για πρώτη φορά στον όμιλο! Η τραγουδίστρια διαθέτει, ήδη, στην αγορά τη δική της σειρά εσωρούχων και είναι πλέον μια ισχυρή προσωπικότητα με επιρροή, καθώς έχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και επτά εκατομμύρια χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την ακολουθούν.

“Ο Bernarnd Arnault μου έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξω, χωρίς καλλιτεχνικούς περιορισμούς, έναν οίκο μόδας στον χώρο των ειδών πολυτελείας. Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο εταίρο, τόσο σε σχέση με τη δημιουργικότητα, όσο και με την επιχειρηματικότητα. Ανυπομονώ να παρουσιάσω τις δημιουργίες μας”, δήλωσε η αγαπημένη superstar.