Ο πρώτος ημιτελικός της 64ης Eurovision ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 14/05, με τεράστια επιτυχία τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο.

Η Katerine Duska και η Tamta πραγματοποίησαν μοναδικές εμφανίσεις και κατάφεραν να προκριθούν επάξια στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων, ο ρεπόρτερ του Star Γιάννης Πουλόπουλος εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις της Katerine Duska.

“Δεν έχω δει την εμφάνισή μας στον ημιτελικό και δεν μπορώ να κρίνω. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή η αίσθηση ήταν φανταστική. Πιστεύω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά και θα πάμε ακόμα καλύτερα και στον τελικό”, δήλωσε η εκπρόσωπος της Ελληνικής αποστολής.

“Χαίρομαι απίστευτα, ο στόχος μου ήταν να εκπροσωπήσω με τον καλύτερο τρόπο έναν μουσικό χώρο στην Ελλάδα που δεν προβάλλεται αρκετά έως καθόλου. Υπάρχουμε, έχουμε φωνή, έχουμε όραμα! Εγώ πιστεύω πάρα πολύ σ’ αυτή τη γενιά και με κάνει πάρα πάρα πολύ υπερήφανη. Νιώθω δικαιωμένη!”

Τέλος, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως έχουν ζητήσει κι άλλες αλλαγές σκηνοθετικής φύσεως, τις οποίες οι διοργανωτές υποσχέθηκαν μέχρι τον τελικό να έχουν βελτιώσει.

Ακούστε τις δηλώσεις της εδώ: