Ο Νίκος Οικονομόπουλος κι η Ευαγγελία Αραβανή διοργάνωσαν την πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση και επέλεξαν την όμορφη Χαλκιδική για να κάνουν τις πρώτες βουτιές τους στη θάλασσα. 

Είναι γνωστό πως ο αγαπημένος τραγουδιστής πραγματοποιεί  εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Fix Night Club στη Θεσσαλονίκη. Η όμορφη παρουσιάστρια ταξιδεύει κάθε Σαββατοκύριακο στην συμπρωτεύουσα, προκειμένου να δει τον αγαπημένο της και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.  Αυτή τη φορά, το ζευγάρι βρέθηκε στη Χαλκιδική, όπου χαλάρωσαν και ξεκουράστηκαν.

Τόσο ο αγαπημένος τραγουδιστής όσο κι η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ανέβασαν φωτογραφίες στα social media και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις ώρες χαλάρωσης που πέρασαν κατά την παραμονή τους σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα μιας φωτογραφίας: «Φιλιά πολλά από Χαλκιδική …αύριο προτελευταίο διήμερο στο fix night club στην Θεσσαλονίκη ..θα σας δω εκεί!!! καλό απόγευμα σε όλους σας», ενώ η Ευαγγελία Αραβανή έγραψε: «Καλό μήνα είπαμε;;;;Δεν είπαμε….:-) ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ λοιπόν και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ααααα και καλό ΣΚ».