Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef προβλήθηκε η δοκιμασία αποχώρησης με τους Ζαχίρ, Θάνο και Ντέιβιντ να ανταγωνίζονται για το ποιοι θα παραμείνουν στο σπίτι του reality.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να διαγωνιστούν σε μία δοκιμασία αντιγραφής. Πιο συγκεκριμένα οι τρεις υποψήφιοι θα έπρεπε να ετοιμάσουν πάπια με καραμελωμένο σικορέ, ποσέ αχλάδι, πουρέ από παστινάκι αρωματισμένο με βανίλια Μαδαγασκάρης και κρασί Port, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που παρουσιάστηκε από τους κριτές.

Το χειρότερο πιάτο, τελικά, ήταν του Ντέιβιντ Τζίμερσον, ο οποίος αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι και σήμερα το πρωί βρέθηκε “Στη Φωλιά των ΚουΚου” για να μιλήσει για την εμπειρία του στο παιχνίδι και τη σχέση του με τους συμπαίκτες του.

“Κάποιοι παίκτες άλλαξαν συμπεριφορά όταν τους είπα τι λέει ο κόσμος έξω. Απλά μετέφερα κάτι που έγραφαν στο διαδίκτυο. Ήταν λίγο πιο μαζεμένοι. Όλα τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά. Όταν γύρισα τη δεύτερη φορά ήταν όπως η πρώτη. Δεν περίμενα πως θα ξαναφύγω τόσο γρήγορα».

Περιμένω ακόμη προτάσεις από την Ελλάδα ή την Κύπρο. Αν μου έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση θα παραμείνω, αλλιώς θα πάω πίσω στη Σουηδία.”