Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει δισκογραφικά με νέο δίσκο!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου album της, στο οποίο περιλαμβάνονται τραγούδια από τη μουσικοθεατρική παράσταση «Το Δικό Μας Σινεμά» στην οποία πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Άλσος.

«Το Δικό Μας Σινεμά» αποτελεί αναμφίβολα το μεγαλύτερο θεατρικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού και είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι στο ελληνικό σινεμά μέσα από 14 τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι.

Η νέα παράσταση του διδύμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα βασίζεται σε μία φιλόδοξη υπερπαραγωγή με 17 ηθοποιούς, 37 τραγούδια με 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο, 1.000 κοστούμια επί σκηνής και 300 περούκες.

Η Δέσποινα Βανδή υποδύεται μία επιτυχημένη τραγουδίστρια της δεκαετίας του ’50 και δίνει την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν με τη μαγική φωνή της πολύτιμα διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας.

Οι συγκεκριμένες ερμηνείες μεταφέρονται στο νέο άλμπουμ «Το Δικό Μου Σινεμά» της Δέσποινα Βανδή, το οποίο θα κυκλοφορήσει ψηφιακά την ερχόμενη Πέμπτη, 4 Ιουλίου.

Η Δέσποινα Βανδή σχολιάζει για το άλμπουμ:

«Μια δουλειά εμπνευσμένη από την υπέροχη παράσταση “Το Δικό Μας Σινεμά” των Παπαθανασίου – Ρέππα. Είμαι χαρούμενη που είμαι κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της παράστασης που στάθηκε και η αφορμή για να γίνει κι αυτό το CD!  “Το Δικό Μας Σινεμά” συμπεριλαμβάνει πολλά από τα τραγούδια της παράστασης αλλά και κάποια επιπλέον! Ελπίζω να το απολαύσετε κι εσείς όσο κι εγώ!»