Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας  στέλνει στην  πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Πες μου ότι είναι ψέμα – Επιχείρηση Ωρωπός », την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Νους, στις 19:30 το απόγευμα.

Μια κωμωδία του Άντονι Νίλσον, γνωστή με τον τίτλο «Ψέμα στο ψέμα», μεταφέρεται στα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, με δύο αστυνομικούς να έρχονται αντιμέτωποι με την δύσκολη επιχείρηση της αστυνομικής τους καριέρας. 

ΥΠΌΘΕΣΗ:

Δύο κολλητοί από το νηπιαγωγείο που εργάζονται στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού. Για κακή τους τύχη η υπηρεσία τους τη μέρα του Πάσχα δεν θα κυλήσει ομαλά. Είναι αναγκασμένοι να ανακοινώσουν στον Τέλη Κελαλά Μαλαφάκα -ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού- και στη σύζυγό του Ζιζί Κελαλά Μαλαφάκα Δελημπαλτάκα -η οποία ήθελε να γίνει ηθοποιός και έχει πετριά με τις εναλλακτικές θεραπείες- ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός. Όσο περισσότερο περνάει η ώρα τόσο τα πράγματα περιπλέκονται και οι κωμικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. 

Για να είσαι και εσύ εκεί στείλτε τώρα ΔΡΟΜΟΣ κενό, το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και τη λέξη ΨΕΜΑ  στο 54301 για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις και να απολαύσετε μια μοναδική κωμωδία σε σκηνοθεσία του Τάσου Ιορδανίδη. 

  

Χρέωση 0,34€ ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας