Ο Αλέξανδρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει ανεβάσει μια φωτογραφία από την παραλία του Άγιου Δομίνικου που λέει: «Θα έπρεπε να είσαι εδώ».Πολλοί από τους followers του αναφέρουν ότι τους λείπει η παρουσία του από το ριάλιτι επιβίωσης.
   Ο ίδιος πάντως δηλώνει στεναχωρημένος και αδικημένος για την αποχώρησή του από το Survivor. To γνωστό μοντέλο επί της ουσίας αναφέρθηκε στην παραγωγή ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας ότι φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μιλώντας στο  Down Town είπε:

   «Στεναχωρήθηκα γιατί ήξερα ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα, παρόλο που έδωσα το 100% του εαυτού μου. Αυτό που με στεναχώρησε, όμως, ήταν ότι πέρυσι, αν θυμάμαι καλά, την πρώτη εβδομάδα δεν υπήρχε αποχώρηση, καθώς ήταν εβδομάδα προσαρμογής για όλους», είπε αρχικά το μοντέλο.Και συνέχισε: «Οπότε φέτος ήταν άδικο και για τους τρεις υποψηφίους. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πήραμε θετικές ψήφους από ανθρώπους που μας γνωρίζουν προσωπικά γιατί ο κόσμος απ’ έξω δεν πρόλαβε να δεθεί ή να κρίνει προσωπικότητες. Ο τηλεθεατής που το έχει παρακολουθήσει τρεις τέσσερις μέρες μπορεί να μην σήκωνε καν το τηλέφωνο για να ψηφίσει».

   Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ξαναέφευγε για Άγιο Δομίνικο με μεγάλη του χαρά: «Πραγματικά θα χαιρόμουν αν με έπαιρναν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου έλεγαν «ξέρεις, πέρυσι είχε γίνει αυτό, φέτος έγινε λάθος, οπότε ξαναμπαίνεις». Θα ήθελα να γνωρίσει ο κόσμος τι μπορεί να κάνει ο Αλέξανδρος. Αν μου το πρότειναν θα ξανά έπαιρνα το αεροπλάνο να επιστρέψω στο παιχνίδι».