Μία μοναδική βραδιά χάρισε ο Αντώνης Ρέμος στο κοινό της Αθήνας, γνωρίζοντας την αποθέωση στη συναυλία του με τους UB40, στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας!

Μετά την επιτυχημένη συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη και πριν εμφανιστούν στην Λεμεσό (αυτή την Παρασκευή 12 Ιουλίου),  το καλύτερο reggaae pop συγκρότημα στον κόσμο και ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, χάρισαν στο αθηναϊκό κοινό μία ανεπανάληπτη μουσική συνύπαρξη.

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσίασε, για πρώτη φορά επί σκηνής, τη νέα του επιτυχία, «Εδώ Και Τώρα», που ακούσατε πρώτοι και αποκλειστικά στον ΔΡΟΜΟ 89,8, καθώς και το προηγούμενο επιτυχημένο single του, «Η Ζωή Αλλιώς».

Με τις μοναδικές του ερμηνείες και την αμεσότητά του, o Αντώνης Ρέμος συνεπήρε επίσης το κοινό με τραγούδια από την πολυετή μουσική του διαδρομή, όπως τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», «Έτσι Ξαφνικά», «Μπορεί Να Βγω», «Είναι Στιγμές», «Δεν Τελειώσαμε»,  «Να ‘Ξερα Τι Θες», «Έλα Να Με Τελειώσεις» και «Μόνος Μου».