Στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου φιλοξενήθηκαν η  Ελένη Φουρέιρα και ο Ελληνο-σουηδός συνθέτης Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P), όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Καλωσορίζοντας την εκπρόσωπο της Κύπρου στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχάρη την ίδια και την ομάδα της, καθώς και τη διεύθυνση του ΡΙΚ αφού, όπως είπε, «προβλήθηκε η Κύπρος παγκόσμια, ήταν η σημαντικότερη συμμετοχή που είχαμε».

Η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, αφού όλο το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου υποκλίθηκε στη χάρη της.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσώπησα την Κύπρο. Είμαι πολύ υπερήφανη και είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ», είπε η τραγουδίστρια στον Νίκο Αναστασιάδη.

«Ήταν όλα πολύ όμορφα, ο Πρόεδρος έχει πολύ χιούμορ», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα με το πέρας της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Κύπρου. «Νιώθω πολύ ευτυχισμένη για όσα καταφέραμε.»

 

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
 
 

 

 

«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη και όλα είναι υπέροχα», πρόσθεσε και τόνισε:

«Όταν μου έγινε η πρόταση από την Κύπρο, φανταζόμουν ότι θα ζήσω κάτι μοναδικό. Δε φανταζόμουν, όμως, ότι θα δω τη μισή αρένα να κρατά σημαίες της Κύπρου. Οπότε ήταν μία μεγάλη έκπληξη και μια μεγάλη χαρά.».

«Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Δε νιώθω δικαίωση, απλά ήταν γραφτό να συμβεί όλο αυτό», κατέληξε.