Χιλιάδες θαυμαστές βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ χθες βράδυ και αποθέωσαν το είδωλό τους, τον Λατίνο τραγουδιστή, Enrique Iglesias. Ο Ισπανός σούπερσταρ, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα καθώς ήθελε παρά πολύ να πραγματοποιήσει μια συναυλία στη χώρα μας.

Η συναυλία του ήταν μοναδική και ενθουσίασε τους θαυμαστές του τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ αποθεώθηκε όταν πήρε στα χέρια του την ελληνική σημαία. Τα social media πήραν κυριολεκτικά φωτιά και πολλοί ήταν εκείνοι που ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες από το μοναδικό σόου που έδωσε ο Ισπανός καλλιτέχνης. Ο ίδιος δημοσίευσε και φωτογραφίες από τη συναυλία του στο ΟΑΚΑ στο instagram του «Amazing Night»!

Ο Enrique Iglesias με την τρέχουσα επιτυχία του «Duele el Corazon» γράφει μουσική ιστορία, ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο νούμερο ένα μεταξύ των οποίων τα Súbeme la Radio, Bailando και Hero, ανέβηκε στην κορυφή του «Billboard Dance Club Songs».

Ο γιος του Julio Iglesias είναι σήμερα ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στο κόσμο. Οι συναυλίες του ξεχωρίζουν για το «επίπεδο παραγωγής», τόσο για τους μοναδικούς συνεργάτες του επί σκηνής στα φωνητικά και στα μουσικά όργανα, όσο και για τα υψηλά στάνταρ των οπτικών εφέ που τις συνοδεύουν.