Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα” και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μίλησε για το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, τον σύζυγό της, το γιό της και τη νέα ζωής ως μαμά.

Η ηθοποιός, όπως δήλωσε, περνάει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, παρόλα αυτά μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αμέσως μετά τον ερχομό του παιδιού της.

“Πέρασα μία πάρα πολύ εύκολη και ωραία εγκυμοσύνη. Μόλις, όμως, γέννησα, όλο αυτό το άγχος, η αγωνία, η ευθύνη και η αλλαγή στη ζωή σου, σου δημιουργούν τρόμο”.

Μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, όπως είπε, υπήρξε και η περίοδος που ξεκίνησε να κάνει ψυχανάλυση. Το βεβαρημένο πρόγραμμα που ακολουθούσε στα πρώτα βήματα της καριέρα της, την οδήγησε στο σημείο να παραμελήσει τον εαυτό της και έτσι χρειάστηκε τη βοήθεια ειδικού, για να επαναφέρει τις ισορροπίες στη ζωή της.

“Δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα, δεν ήμουν ευτυχισμένη, ήμουν κουρασμένη, δεν με ευχαριστούσε τίποτα, πιέστηκα πάρα πολύ! Τότε ξεκίνησα την ψυχανάλυση. Με βοήθησε πάρα πολύ και την συνεχίζω μέχρι και σήμερα”.