Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την καλοκαιρινή ευρωπαϊκή περιοδεία της διάσημης σταρ. Η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της ποπ αυτή την περίοδο ολοκληρώνει την περιοδεία της στην Αμερική με τελευταίο σταθμό την Φλόριντα στις 29 Ιουλίου.

Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει ο ευρωπαϊκός κύκλος εμφανίσεων για την pop princess με πρώτο σταθμό το Λονδίνο στις 4 Αυγούστου με το soldout να έχει ανακοινωθεί ήδη. Ακολουθεί το Βερολίνο στις 6 Αυγούστου που οι Γερμανοί θαυμαστές της Britney Spears αναμένεται να την υποδεχθούν με ενθουσιασμό στο Mercedes Benz arena.

Επόμενοι σταθμοί θα είναι η Δανία στις 8 Αυγούστου, Νορβηγία στις 10, Σουηδία στις 11 και Βέλγιο στις 15. Οι Βρετανοί θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας θα έχουν τις  περισσότερες ευκαιρίες να την απολαύσουν από κοντά καθώς θα επιστρέψει για live εμφανίσεις στις 17,18,22,24,25 και 26 Αυγούστου.

Την τιμητική του θα έχει και το Παρίσι που η πριγκίπισσα της ποπ θα δώσει 2 απανωτές συναυλίες 28-29 του Αυγούστου και ύστερα θα επιστρέψει και πάλι στο Λονδίνο για να κλείσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία στις 31 του Αυγούστου.