Στην Κύπρο θα βρεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Céline Dion για την πρώτη της και μοναδική συναυλία που θα δώσει στις 2 Αυγούστου 2020 στο στάδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Η περιοδεία που ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου από το Κεμπέκ του Καναδά, αποτελεί την πρώτη της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας στις ΗΠΑ μετά από 10 χρόνια. Η παγκόσμια περιοδεία «Courage», που προωθεί τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της Céline Dion μετά από 6 χρόνια, θα κάνει στάσεις σε περίπου 100 χώρες.

Λόγω μεγάλης ζήτησης, έχει προστεθεί μια ακόμη συναυλία στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, καθώς και σε πόλεις στις Δυτικές Ακτές των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων του Σαν Ντιέγκο και του Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Η περιοδεία περιλαμβάνει επίσης ευρωπαϊκές πόλεις όπως την Πράγα, την Βουδαπέστη, το Μονακό, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Στοκχόλμη, το Λονδίνο και πολλές άλλες.

Η αστέρας της pop κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα τρία καινούρια κομμάτια από τον πολυαναμενόμενο, προσεχή της δίσκο που επίσης φέρει τον τίτλο «Courage». Τα κομμάτια «Imperfections», «Lying Down» και «Courage», που κυκλοφόρησαν μαζί, αντιπροσωπεύουν μια συναρπαστική, νέα, δημιουργική κατεύθυνση της τραγουδίστριας.

Μετά τα ταξίδια της ανά τον κόσμο η θρυλική Celine Dion θα βρεθεί στην Κύπρο για μία και μοναδική συναυλία.