Το περιοδικό «Paper» φιλοξένησε την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Christina Aguilera, η οποία φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ για το εξώφυλλο του. Στη συνέντευξη που παραχώρησε, η 37χρόνη ποπ σταρ μίλησε για τη νέα της εμφάνιση, αλλά και για θέματα μόδας, σεξουαλικότητας και γυναικείας ενδυνάμωσης.

«Ήμουν πάντα κάποια που προφανώς αγαπά να πειραματίζεται, αγαπά το θεατρινισμό, αγαπά να δημιουργεί μία ιστορία και να παίζει έναν χαρακτήρα σε ένα βίντεο ή στη σκηνή. Είμαι καλλιτέχνης, αυτή είμαι εκ φύσεως. Αλλά είμαι σε μία θέση, ακόμα και μουσικά, όπου είναι ένα απελευθερωτικό συναίσθημα να μπορείς να τα αφαιρέσεις όλα και να εκτιμήσεις ποια είσαι και την ακατέργαστη ομορφιά σου», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια. 

Μεταξύ των άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Είτε οι γυναίκες δεν είναι αρκετά σεξουαλικές είτε δεν εκπληρώνουμε αρκετά τη φαντασίωσή σας, αλλά αν είμαστε ανοιχτά σεξουαλικές ή αισθανόμαστε ενδυναμωμένες με κάποιο τρόπο, τότε ντρεπόμαστε γι’ αυτό. Η Madonna έπρεπε να το περάσει αυτό στις ημέρες της και άνοιξε το δρόμο για να έρθει η γενιά μου. Και τώρα έρχεται μια νεότερη γενιά και αγαπώ αυτό που βλέπω. Είναι τόσο απίστευτο.»

Τα τελευταία χρόνια, η Christina Aguilera έχει γίνει σύμβολο και υποστηρίζει την ελεύθερη σεξουαλική και ατομική έκφραση. Αφοσιωμένος σύμμαχος στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, έχει αναγνωριστεί για το θετικό της έργο και έχει λάβει ένα βραβείο «GLAAD Media Award» για το μουσικό βίντεο του «Beautiful».

Αλλά η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ήταν την επέκριναν διαρκώς για τις προχωρημένες στιλιστικές επιλογές της και την αποδοκίμασαν έντονα όταν χρησιμοποίησε τα video clip της για να εκφράσει την πλήρη υποστήριξή της στη κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ.

«Αυτοί είναι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσα και είναι λαμπροί, ταλαντούχοι και δυνατοί που αξίζει να ακουστεί η φωνή και να αγωνιστούν γι’ αυτήν.»

Christina Aguilera - Paper magazine 2018 - Hit Channel

Christina Aguilera - Paper magazine 2018 - Hit Channel

Christina Aguilera - Paper magazine 2018 - Hit Channel