Μία ακόμα έρευνα, πανελλαδική αυτή τη φορά, από τον οργανισμό έρευνας και ανάλυσης ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ και την εταιρεία ερευνών METRON ANALYSIS, επιβεβαιώνει την υψηλή εμπιστοσύνη των πολιτών στο ραδιόφωνο. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «πόσο εμπιστεύεστε κάθε έναν από τους παρακάτω θεσμούς», ανάμεσα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το ραδιόφωνο σημείωσε θετικές απαντήσεις με ποσοστό 56,4%, ενώ το ίντερνετ 46,5%, οι εφημερίδες 33,8% και η τηλεόραση 32%.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πως, το ραδιόφωνο ανάμεσα στο σύνολο των θετικών απαντήσεων για την εμπιστοσύνη στους θεσμούς, τοποθετείται μεταξύ του κράτους πρόνοιας (56,7%) και της εκκλησίας (54,9%).

Σύμφωνα με METRON ANALYSIS, η έρευνα διεξήχθη κατά το διάστημα 8 Απριλίου 2020-15 Απριλίου 2020, τηλεφωνικά, σε δείγμα 1256 ατόμων. Το σύνολο των ευρημάτων δείτε το εδώ.

Τα νέα ευρήματα επιβεβαιώνουν τα πρόσφατα θετικά στοιχεία, που επίσης ανακοινώθηκαν, μετά από έρευνα της ΑΕΜΑΡ και υπό την επιστημονική επίβλεψη του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου με ιδιαίτερα υψηλούς δείκτες αναδείχθηκε τόσο η εμπιστοσύνη για το #ΑγαπημένοΜέσο, όσο και η εγκυρότητα και η φιλικότητα (84,2%), η χαλάρωση και το οτι φτιάχνει τη διάθεση (96,2%), η συντροφικότητα, ακόμα και η ισχυρή δήλωση «δεν θα μπορούσα χωρίς αυτό» (69.6%).

Με μία ακόμα ευκαιρία, τα ραδιόφωνα της Αττικής αφήνουν να ακουστεί από τις συχνοτητές τους ένα ηχηρό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» προς όλους τους ακροατές και τους πολίτες που μας εμπιστεύονται.