Η Demy είναι ερωτευμένη και πλέον μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της, αλλά και για σχέδια που κάνει με το σύντροφό της. Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία της συνέντευξη στην εφημερίδα Real, η Demy μίλησε για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και για την απόφασή τους να συγκατοικήσουν. 

«Είμαι πολύ καλά κι αυτό είναι το σημαντικό. Ζούμε σε μια εποχή που έχει γίνει πολύ δύσκολο να ταιριάξουν οι άνθρωποι. Όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που ταιριάζεις και είσαι ευτυχισμένος, είσαι τυχερός, ειδικά στον δικό μου χώρο», είπε για το πώς αισθάνεται το τελευταίο διάστημα στην προσωπική της ζωή.

«Είμαι υπέρ του να κάνει ο καθένας ό,τι του βγαίνει, ό,τι τον εκφράζει και τον κάνει ευτυχισμένο» ενώ στο ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού εκτός γάμου αναφέρει: «Γιατί όχι; Δεν το έχω σκεφτεί δηλαδή. Όπως τα φέρει η ζωή. Δεν έχω, όμως, τέτοια ταμπού».

Όσο για τις «δυσκολίες» της συγκατοίκησης σχολίασε: «Σιγά σιγά μαθαίνω κάποια βασικά στο μαγείρεμα, ώστε να τρέφομαι υγιεινά και με σπιτικό φαγητό. Στο σπίτι γενικά μου αρέσει να αναλαμβάνω οτιδήποτε έχει σχέση με την οργάνωση».