Θα τολμούσε ένα θεατρικό έργο που να μην είναι μιούζικαλ;

Μετά από δύο σεζόν στο The Voice και μία στο Rising Star φέτος η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να μην κάνει τηλεόραση, παρόλο που όλοι σχολίασαν πως η TV της πάει πολύ.

Τηλεοπτικές προτάσεις είχες κι άλλες, και πριν και μετά…

 

Και φέτος είχα για σόου, αλλά θεωρώ –χωρίς να θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες– πως αυτό έκανε τον κύκλο του και τελείωσε. Αν είναι να ξανακάνω τηλεόραση, θέλω να είναι κάτι που θα με ιντριγκάρει. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση γιατί απλά μου πήγε. Αν προκύψει κάτι που θα μου αρέσει πάρα πολύ, δεν είμαι καθόλου αρνητική.

Θα τολμούσες ένα θεατρικό έργο που να μην είναι μιούζικαλ;

Πολύ τολμηρό αυτό που λες. Όταν με προσέγγισαν οι αδερφοί Τάγαρη και η Θέμις, πέρα από το ότι ο τίτλος Mamma Mia! μου άρεσε πάρα πολύ, αυτό στο οποίο δεν μπόρεσα να αντισταθώ ήταν ότι εκείνοι πίστευαν τόσο πολύ πως θα είμαι καλή για το ρόλο ώστε ήταν αφοπλιστικοί. Όταν μου είπαν ότι αν δεν πω εγώ το «ναι» δεν θα προχωρήσουν παρακάτω, αισθάνθηκα ωραία γιατί αντιλήφθηκα ότι με πίστευαν. Καλώς ή κακώς, λειτουργώ με έναν τέτοιο τρόπο σε πράγματα που δεν είναι μέσα στο βεληνεκές μου. Έχω ανάγκη να μου πει κάποιος που εκτιμώ «είμαι σίγουρος πως μπορείς να το κάνεις». Δεν νομίζω όμως ότι θα τολμούσα να πάω σε κάτι τόσο άγνωστο, ένα θεατρικό πέρα από το μιούζικαλ. Αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ.

PEOPLE Κυριακής.