Ο Μάρκος Σεφερλής μετά την επιτυχία που σημείωσε τον χειμώνα, με την παράσταση Hairspray στο θέατρο Άκροπολ, επιστρέφει με την επιθεώρηση «Dettolμη και Γοητεία» που υπογράφει όπως πάντα ο ίδιος. Ο γνωστός κωμικός, παραμένει σταθερός και πάλι στο καλοκαιρινό ραντεβού του με το κοινό, στο Δελφινάριο.
Ο αγαπημένος Μάρκος Σεφερλής επηρεασμένος πάντοτε από την επικαιρότητα, παρουσιάζει την νέα του επιθεώρηση αφιερωμένη στον κορωνοϊό. Από το «Dettolμη και Γοητεία» δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς που θα ενσαρκώσει ο Μάρκος Σεφερλής.
Ο Μάρκος Σεφερλής, με τον πολυμελή θίασο καθώς και το δωδεκαμελές μπαλέτο του υπόσχονται, από την Παρασκευή 10 Ιουλίου, στιγμές έντονου γέλιου και ξεγνοιασιάς όπως κάνουν πάντα.