Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια μοναδική απόδραση στις Δαλματικές Ακτές.

Ένας ραγδαία ανερχόμενος προορισμός, με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, απέραντο πράσινο και εκατοντάδες νησάκια να ξεπροβάλλουν μέσα από το γαλάζιο. Οι Δαλματικές Ακτές χαρακτηρίζονται ως ο πιο μαγευτικός προορισμός των Δυτικών Βαλκανίων για το 2023.

Η Κροατία έχει κερδίσει τον τίτλο της ‘‘πριγκίπισσας της Αδριατικής’’, καθώς είναι μια χώρα η οποία αποτελείτε πάνω από 1.000 νησιά και με περίπου 2 χιλιόμετρα ακτογραμμή.

Οι Δαλματικές Ακτές και το αυθεντικό μεσογειακό τους ταπεραμέντο δεν μπορούν παρά να γοητεύσουν και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Σε όλο το μήκος των Δαλματικών Ακτών, από το βορρά μέχρι τον νότο, η ακτογραμμή της Κροατίας είναι μοναδική, ενώ οι πόλεις Dubrovnik, Split, Trogir, Sibenik, Zadar και Rijeka ανήκουν στα μέρη τα οποία δεν πρέπει να παραλήψεις!

Στην πόλη Zadar, μην ξεχάσεις να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα, το οποίο φημολογείται πως είναι το ωραιότερο του κόσμου. Στο Dubrovnik, τα λιθόστρωτα μονοπάτια της ιστορίας του θα σε μαγέψουν.

Σειρά έχει η διάσημη νήσος Hvar, που εκτός από τη φυσική ομορφιά της, είναι γνωστή για τον πολιτισμό της, τα φυσικά μνημεία και τη λογοτεχνία. Τέλος, στην περιοχή Lika, σε περιμένουν οι καταρράκτες του Εθνικού Πάρκου Plitvice Lakes, που περιβάλλονται από λίμνες που αλλάζουν χρώματα, ανάλογα με την ποσότητα των ορυκτών ή των οργανισμών στο νερό ή την θέση του ήλιου. 

Διεκδικήστε το, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ στο 698 78 98 898 εντελώς δωρεάν μέσω WHATS APP και μείνετε συντονισμένοι για τη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στις 30 Ιουνίου!

Με την υποστήριξη του Versus Travel

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!