Η  τριήμερη Διοργάνωση EcoFest 2021αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, τις πράσινες και έξυπνες πόλεις και τη βιώσιμη μετακίνηση επιστρέφει δυναμικά και για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδεικνύει την πράσινη πλευρά της ζωής στις 4, 5 και 6 Ιουνίου 2021, με χορηγό επικοινωνίας τον ΔΡΟΜΟ 89,8!

Σε νέο χώρο διεξαγωγής, την Πλατεία Νερού στην Καλλιθέα, έναντι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Διοργάνωση θα επιδείξει πρωτότυπο, εκπαιδευτικό και επιστημονικό περιεχόμενο, προσδίδοντας σημαντική αξία στη διαμόρφωση καθημερινής οικολογικής συνείδησης.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα ναλάβουν μέροςσε περισσότερες από 20 βιωματικές δράσεις,να θαυμάσουν πρωτότυπα εκθέματα και βραβευμένες ερευνητικές καινοτομίες,να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Για τρεις ημέρες, από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ,γινόμαστε όλοι Ecoists και ζούμε την πιο συναρπαστική πράσινη εμπειρία, μπαίνοντας στον κόσμο του:EcoLiving, EcoMobility, EcoCooking, EcoFashion,EcoFun, Recycling καιEcoStories.

Σας περιμένουμε με πολλή μουσική, live εκπλήξεις από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, μοναδικά DJ Sets και πολλά happenings!

Να είστε όλοι εκει. Είσοδος Ελεύθερη!

Όλοι μαζί κάνουμε το βήμα που θα μας φέρει πιο κοντά στην πράσινη πόλη του μέλλοντος.

Το EcoFest 2021 διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας, την Περιφέρεια Αττικής και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Αττικής, Νέα Μητροπολιτική Αττική.

Τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,της ΚΕΔΕ και της Ε.Ο.Κ.

Στρατηγικοί Εταίροι: Δήμος Καλλιθέας, Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής του EPLO, ΙΕΚ AKMH

Ακαδημαϊκός Εταίρος: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Μέγας Χορηγός της Διοργάνωσης: Όμιλος Συγγελίδη – Επίσημος Εισαγωγέας των μαρκών Peugeot, Citroën και DS Automobiles

Χρυσοί Χορηγοί: ΔΕΗ, Ελληνικά Πετρέλαια

Υποστηρικτές: ΑΒ Βασιλόπουλος, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΣΦΑ, Σπυρόπουλος ΑΕ,Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, OrientBikes, Passaggio

Μείνετε συντονισμένοι στο ΔΡΟΜΟ 89,8 για να μάθετε περισσότερα!

ΔΡΟΜΟΣ 89,8

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!