Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσίασε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, στο Θέατρο Πέτρας , το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου. Μια εκρηκτική βραδιά, χάρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες, την οποία παρακολούθησαν 17.οοο θεατές.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ράνια Αντωνάκη βρίσκονταν εκεί για να μεταφέρουν τον παλμό της συναυλίας στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού που δεν κατάφεραν να είναι εκεί και να ξεσηκώσουν τους θεατές που άρχισαν να γεμίζουν το θέατρο από νωρίς. 

Ο καλλιτέχνης -φαινόμενο, τραγούδησε όλες τις παλιές και νέες του μεγάλες επιτυχίες μαγιεύοντας τις καρδιές του κοινού. Μια συναυλία γεμάτη από συναισθήματα αφού ο Κώνσταντίνος Αργυρός βρισκόταν στην γειτονιά που μεγάλωσε και η συγκίνηση του ήταν μεγάλη. Άκρως συγκηνιτική ήταν και η στιγμή που ο Κώνσταντίνος Αργυρός αφιέρωσε ένα απο τα αγαπημένα του τραγούδια στην μητέρα του, που είναι στο πλευρό του σε κάθε συναυλία του.

 

 

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας «Elpida Tour» :

  1. Ρόδος – Τετάρτη  2/8 Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας
  2. Χανιά – Δευτέρα 7/8 Εθνικό Στάδιο 
  3.  Ηράκλειο – Τετάρτη 9/8 Παγκρήτιο Στάδιο
  4. Μυτιλήνη – Παρασκευή 11/8 Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης 
  5. Καβάλα – Τετάρτη 30/8 Δημοτικό Στάδιο Άνθη Καράγιαννη 

 

Μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις και να έχετε τη ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.  

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ σου..
Στον ΔΡΟΜΟ 89,8!!!