Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σε μια ξεχωριστή συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στις 9 το βράδυ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει αυτό το καλοκαίρι την «Ελπίδα» και χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα απο την περιοδεία του, σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα! 

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στο ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola. . 

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του. 

Μαζί του σε όλες τις συναυλίες θα είναι η Ανδρομαχη. Συμμετέχουν οι Playmen και η Klavdia, ενώ σε κάποιες συναυλίες θα υπάρχουν και special guests – Light  – Rack.

Μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8, για περισσότερες πληροφορίες και διπλές προσκλήσεις! 

 

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ…

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!