Ο Sexy Κολομβιανός καλλιτέχνης MALUMA έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΑΚΑ και αναμένεται να κλέψει… καρδιές!!!

Από αύριο 18 Οκτωβρίου 2019 αρχίζει η προπώληση στη VIVA.GR και τα 1.000 πρώτα εισιτήρια θα έχουν το προνόμιο έκπτωσης 5€ από την αρχική τιμή!

Ο μόλις 25 χρονών Λατίνος τραγουδιστής έχει κερδίσει το παγκόσμιο μουσικό κοινό με την χαρισματική φωνή, τη θετική του ενέργεια και την εκρηκτική του παρουσία.

Το ψευδώνυμο του είναι τα αρχικά από ανθρώπους της οικογενείας του, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους νέους που τον ακολουθούν. Από μικρή ηλικία άρχισε να τραγουδάει και να ασχολείται με την ρέγκετον μουσική αλλά και με το urban style.   

Ο βραβευμένος με βραβείο GRAMMY το 2018 για το καλύτερο σύγχρονο POP φωνητικό άλμπουμ (for F.A.M.E.) είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες των κοινωνικών μέσων με πάνω από 23 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook, 6 εκατομμύρια στο Twitter, και 46 εκατομμύρια στο Instagram  που τον καθιστούν  ηγέτη της Λατινικής Αμερικής. Το επίσημο κανάλι του YouTube / VEVO έχει συγκεντρώσει πάνω από 9 δισεκατομμύρια προβολές και έχει περισσότερους από 22 εκατομμύρια συνδρομητές, έχοντας κερδίσει το κουμπί Diamond Diamond Play Βραβείο.

Αναμφίβολα πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς στην Αθήνα, με χορηγό επικοινωνίας τον ΔΡΟΜΟ 89,8!

Μια μοναδική μουσική εμπειρία για πρώτη φορά στην Ελλάδα! 

Μην το χάσει κανείς!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και διπλές προσκλήσεις!

 

ΔΡΟΜΟΣ 89,8

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

Έναρξη Προπώλησης :

18 Οκτωβρίου 2019

τα πρώτα 1.000 εισιτήρια με έκπτωση 5€ από την αρχική τιμή!

Πληροφορίες:

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΑΚΑ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων: Από 30€ έως 70€

Προπώληση: Ξεκινάει αύριο στις 10:00 από τη VIVA.GR