Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσίασε μια μοναδική συναυλία με την Ελένη Φουρέιρα, το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Μέσα από μία φαντασμαγορική και sold out συναυλία, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στις on stage εμφανίσεις με τον πιο εντυπωσιακό και «σαρωτικό» τρόπο,  απ’ όπου και ξεκίνησε τη μεγάλη περιοδεία της, «Reborn Tour», γνωρίζοντας πλήρη αποθέωση από το κοινό. 

Το THE MORNING SHOW του ΔΡΟΜΟΥ 89,8 βρέθηκε εκεί για να μεταφέρει τον παλμό της συναυλίας στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού που δεν κατάφεραν να είναι εκεί και να ξεσηκώσει τους θεατές που άρχισαν να γεμίζουν το θέατρο από νωρίς.

Φανερά συγκινημένη και χαρούμενη, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, ευχαρίστησε το κοινό για τη μεγάλη του ανταπόκριση και τη διαρκή αγάπη και χάρισε, για ακόμα μία φορά, συναρπαστικές στιγμές, κάνοντας το κατάμεστο θέατρο της Νίκαιας να δονείται στον ρυθμό της.Μαζί της στο «Reborn Tour» είναι ο FY, ένας από τους πιο hot κι επιτυχημένους artists της rap/trap σκηνής, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τα επιτυχημένα singles του και τον χαρακτηριστικό του τρόπο. Special guests στο Κατράκειο θέατρο ήταν ο Trannos και ο Hawk, με τους οποίους η Ελένη Φουρέιρα έχει συνεργαστεί σε άκρως επιτυχημένα ντουέτα, οι οποίοι έδωσαν τον μοναδικό τους τόνο στη βραδιά, τόσο solo, όσο και μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις και να έχετε τη ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.  

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ σου..
Στον ΔΡΟΜΟ 89,8!!!