Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσίασε μια μοναδική συναυλία με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Παυλίνα Βουλγαράκη την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Ο τελευταίος προορισμός της μεγάλης του περιοδείας για το καλοκαίρι 2022 στην Αθήνα και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! 

Ο αγαπημένος μας δημιουργός και ερμηνευτής είχε υποσχεθεί πως με την μπάντα του, θα τραγουδήσουμε ζωντανά, αγαπημένα τραγούδια μαζί με τις παλιές και νέες του μεγάλες επιτυχίες, «Άγρια Θάλασσα», «Αυτό που αγαπάς», «Τίποτα» και το καινούργιο του single που αγαπήσαμε με τίτλο «Γεννημένη». Επίσης στην sold out συναυλία του παρουσίασε και για πρώτη φορά το ακυκλοφόρητο του single με πιθανό τίτλο «Ποιος τυχερός».

Πριν την συναυλία, το The Morning Show του ΔΡΟΜΟΥ 89,8 που μας ξυπνάει κάθε πρωί με τον Νικόλα Ράπτη και την αναπάντεχη παρέα του, πραγματοποίησε ένα μοναδικό live radio από τον χώρο του θεάτρου, όπου ο Γιώργος Σαμπάνης μας εξομολογήθηκε τον ερχομό καινούργιου άλμπουμ. Επίσης ανακοίνωσε ότι τον χειμώνα θα μπορούμε να τον απολαμβάνουμε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ μαζί παρέα με την Έλενα Παπαρίζου!

Στον φυσικό του χώρο, τη σκηνή, ο Γιώργος Σαμπάνης μας παρουσίασε μια μουσική παράσταση χωρίς όρια και στεγανά, μας ταξίδεψε την καρδιά και το μυαλό και  εκμηδένισε τις αποστάσεις που μας κρατούσαν για τόσο καιρό μακριά.

Μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 γιατί εδώ ακούτε πάντα τα καλύτερα!

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ σου..
Στον ΔΡΟΜΟ 89,8!!!