Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας δίνει ραντεβού στην παράσταση ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στις 21:00 το βράδυ, στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ!

Η πολυβραβευμένη βρετανική κωμωδία «THE PLAY THAT GOES WRONG» που σπάει ταμεία και φέτος σε όλον τον κόσμο, έρχεται και στην Αθήνα και μάλιστα «δια χειρός»… Μάρκου Σεφερλή!

Με τον ελληνικό τίτλο «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.», η διασκευή της θεότρελης και ανατρεπτικής αυτής παράστασης, προκαλεί μεγάλο «χαμό» πάνω, αλλά και κάτω από τη σκηνή του θεάτρου ΠΕΡΟΚΕ και μάλιστα με την ενεργή συμμετοχή του κοινού!

Η Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Ινστιτούτου Σωματικής Αγωγής (Ι.ΣΩΜ.Α.) αποφασίζει να ανεβάσει ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα κι έχει τίτλο «Φόνος στην έπαυλη Τζέιμσον».

Εγκλήματα, ίντριγκες, πάθη, τέσσερις πιθανοί δολοφόνοι κι ένας Επιθεωρητής (Μάρκος Σεφερλής), ο οποίος καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση, είναι τα στοιχεία που κάνουν αυτήν την παράσταση τόσο ενδιαφέρουσα.

Μια παράσταση, στην οποία τίποτα δυστυχώς δεν λειτουργεί σωστά. Πόμολα βγαίνουν, πόρτες ξηλώνονται, παράθυρα σπάνε, πατάρια πέφτουν, πολυέλαιοι εκρήγνυνται, μέχρι που στο τέλος γκρεμίζεται ολόκληρο το σκηνικό! Κυριολεκτικά επικρατεί…

Πρωταγωνιστούν: 

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΟΜΑΛΛΟΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ, ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ, ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 

Θεατρικό ραντεβού στην παράσταση ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ, στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ. 

Μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 και κερδίστε διπλές προσκλήσεις.