Μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία έζησαν το βράδυ της Παρασκευής οι τυχεροί ακροατές του ΔΡΟΜΟΣ 89,8, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το «Dromos Valentine’s Concert» στο Έναστρον.
Ο Χρήστος Μάστορας, οι Μέλισσες και η Ελένη Φουρέιρα δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, γεμάτη ρυθμό, έντονα συναισθήματα και ατελείωτο κέφι, χαρίζοντας στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά! Με μοναδικές ερμηνείες και αστείρευτη ενέργεια, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους, κάνοντας τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ακόμα πιο ξεχωριστή.
Η είσοδος στη συναυλία ήταν αποκλειστικά για τους τυχερούς νικητές του ΔΡΟΜΟΣ 89,8, που κέρδισαν τις πολυπόθητες προσκλήσεις μέσα από τους διαγωνισμούς του σταθμού.
Μείνετε συντονισμένοι, γιατί οι εκπλήξεις συνεχίζονται!
✨ Βρες τον δρόμο σου… στον ΔΡΟΜΟ 89,8! ✨