Η αντίστροφη μέτρηση για το 3ο KALLITHEA NIGHT RUN 2018 ξεκίνησε!

Ελάτε να φωτίσουμε την πόλη με το νυχτερινό αγώνα δρόμου KALLITHEA NIGHT RUN, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ! Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία Τζιτζιφιών, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος και της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Πάρτε κι εσείς μέρος στις διαδρομές των 2,5 και των 5 χιλιομέτρων, φορέστε την ειδική εξάρτηση που θα φωτίσει την πόλη και ελάτε να τρέξουμε μαζί!  

 

Η ξεχωριστή αυτή διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.T, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καλλιθέας κι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες δρομέων αλλά και τους Έλληνες πρωταθλητές στίβου. Ειδικά η διαδρομή των 2,5 χιλιομέτρων είναι ένας αγώνας δρόμου για όλη την οικογένεια κι όσους επιλέγουν την άσκηση για έναν καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ οι φίλοι δρομείς μπορούν να ξεκινήσουν τη νέα αθλητική σεζόν ή την προετοιμασία τους για τα αγωνίσματα του Αυθεντικού Μαραθωνίου με τη συμμετοχή τους στα 5 χιλιόμετρα.
Όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την AIMS INTERNATIONAL (Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων αγώνων και μεγάλων αποστάσεων) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού IAAF.

Το Kallithea Night Run στηρίζει το έργο της UNICEF και μέρος των εσόδων του δίνεται για την ενίσχυση του έργου της στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή των εθελοντών επίσης είναι αξιοσημείωτη, καθώς προσφέροντας δίπλα σε δρομείς και διοργανωτές, βελτιώνουν το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, αλλά και της προσωπικής πληρότητας όντας μέλη αυτής της μεγάλης χαρούμενης και υγιούς ομάδας, της δρομικής κοινότητας.

Ενημερωθείτε για εγγραφές δρομέων και εθελοντών από το επίσημο site : www.kallitheanightrun.gr και στο FB @kallitheanightrun.gr ή στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας στο Δημοτικό Στάδιο κάθε απόγευμα 5-7μ.μ. τηλ. 210 9578388 – 698 2105047

3ο KALLITHEA NIGHT RUN 2018
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΒΡΑΔΥ!