Μια μοναδική συναυλία απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο VILLAGE shopping and more… στο Ρέντη, με τον Πάνο Κιάμο live, σε ένα απίστευτο welcome back party που τα είχε όλα! Πολλή μουσική, εκπλήξεις, άφθονο κέφι και πολλά happenings!

Ο κόσμος άρχισε να συρρέει από νωρίς ,περιμένοντας με ανυπομονησία να εμφανιστεί ο καλλιτέχνης των μεγάλων επιτυχιών, Πάνος Κιάμος! Το party ξεκίνησε με τη ραδιοφωνική παραγωγό του ΔΡΟΜΟΥ 89,8 Μαίρη Αργυριάδου, να αναλαμβάνει ρόλο DJ, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με γνωστές και αγαπημένες καλοκαιρινές επιτυχίες.

Όταν έφτασε η στιγμή για την εμφάνιση του Πάνου Κιάμου, ποιος να περίμενε ότι ο εξωτερικός χώρος του VILLAGE shopping & more… θα κατακλυζόταν από 10.000 κόσμο, μικρούς και μεγάλους που έφτασαν για να απολαύσουν το δημοφιλή καλλιτέχνη! Ο Πάνος Κιάμος δε σταμάτησε να τραγουδάει και να ξεσηκώνει τους πάντες για πάνω από δύο ώρες, χαρίζοντας μεγάλες στιγμές και κάνοντας τη βραδιά αυτή αξέχαστη για όλους!

Η κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν αναμφίβολα, όταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης τραγούδησε την μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς “Θέλω Να Σε Ξαναδώ” και προκάλεσε σεισμό!

Λίγο πριν το τέλος ο Πάνος Κιάμος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο VILLAGE shopping and more… και έδωσε υπόσχεση για περισσότερες αξέχαστες βραδιές παρέα με το ΔΡΟΜΟ 89,8.

ΔΡΟΜΟΣ 89,8 

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!