Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσίασε το συγκρότημα ΜΕΛISSES, σε μια φαντασμαγορική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, την Τετάρτη 21 Ιουνίου,όπου σημειώθηκε ρεκόρ 15.000 εισιτηρίων.

 οι ΜΕΛISSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, ξεκίνησαν τη φετινή τους περιοδεία, χαρίζοντας, για ακόμα μία φορά, ένα ανεπανάληπτο live show, με το κοινό  να τραγουδά καθ’ όλη την τρίωρη συναυλία τους και να τους αποθεώνει. 

  

Το «εκρηκτικό» πρόγραμμα ξεκίνησε με το πιο πρόσφατο hit τους, το «30 – 40», που βρίσκεται στο no1 του ραδιοφωνικού airplay,  «εκτοξεύτηκε» στα top trends του YouTube και μετρά σχεδόν 1,5 εκατομμύριο views σε 1 μήνα, αλλά και τις διαχρονικές τους επιτυχίες, όπως «Crayon», «Ένα» , «Το Κύμα», «Έλεγες», «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», «Δεν Έχω Ιδέα», «Είμαι Αλλού», «Κρυφτό», «Ένα Λεπτό» και «Viktoria», καθώς και μοναδικές διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια τους.

Μαζί τους ήταν η μοναδική Αναστασία, η οποία θα είναι special guest σε όλη την καλοκαιρινή περιοδεία του συγκροτήματος, με τα επιτυχημένα τραγούδια της, όπως τα «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» και «Μη Μιλάς». Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε, η μουσική συνεύρεση μαζί με τον Χρήστο Μάστορα στο «Έλεγες» και στο «Δεν Μπορούμε Να ‘Μαστε Μαζί».

Μοναδικό στιγμιότυπο ήταν και η σύμπραξη του Χρήστου Μάστορα με τον hot newcomer ZAF, όπου μαζί παρουσίασαν το τραγούδι του ZAF «Πες».

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας: 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 – ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 – ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΟΚΑ

ΧΑΝΙΑ
Σάββατιο 12 Αυγούστου 2023 – ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023 – ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΙΒΗΡΗΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ
Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 – ΘΕΑΤΡΟ ΕΗΜ-ΦΡΟΝΤΖΟΥ

Μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις και να έχετε τη ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.  

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ σου..
Στον ΔΡΟΜΟ 89,8!!!