Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Τζέσυ Παπουτσή.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 62 ετών στις  18.20 το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο  «Γ. Γεννηματάς», όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 62 μέρες. Είχε διαγνωσθεί με όγκο στο κεφάλι. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2014 είχε εξομολογηθεί: «Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω «θα είναι από περούκα»… Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός «αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία».

Η ηθοποιός αφηγήθηκε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ όλο αυτό που βίωσε και τόνισε: «Πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη».
 

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Για 20 και παραπάνω χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη σκηνή ξεπέρασαν τα 40.

Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.

Η Τζέσυ Παπουτσή είχε παντρευτεί και με τον Θάνο Καληώρα και μαζί απέκτησαν έναν γιο, 36 ετών σήμερα τον Γιώργο Καληώρα.