Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τη συμμετοχή Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. 

Η τραγουδίστρια που έφερε την πρώτη θέση στην Ελλάδα με το “My number one” το 2005, μίλησε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ξέρω ότι η Γιάννα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Όνειρό μου». Εντάξει, τη Γιάννα την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχω συνεργαστεί άψογα με τον πατέρα της δύο φορές, τους θεωρώ από τους πολύ καλούς φίλους που έχω στο πεντάγραμμο, όλη την οικογένεια. Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι, γιατί έχει και κάποια βαλκανικά στοιχεία, πιο ελληνικά στοιχεία. Γνωρίζω και για την Ελένη Φουρέιρα, ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με ένα καταπληκτικό τραγούδι που έχει γράψει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Εύχομαι να πάνε θαυμάσια και οι δύο οι χώρες, μην ξεχνάμε Έλληνες είμαστε όλοι και να περάσουνε πανέμορφα. Δεν μπορεί ίσως όλοι να αγαπάνε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει η χώρα και πρέπει κατευθείαν να ξεκινήσουμε να λέμε κακίες.

Εγώ ξέρω ότι ο κάθε καλλιτέχνης που πάει, δεν πάει ούτε για να ξεφτιλίσει τη χώρα, ούτε τον εαυτό του. Πάει και δίνει τον καλύτερό του εαυτό και πιστεύει στο τραγούδι που έχει. Τουλάχιστον για την προσπάθεια πρέπει να σεβόμαστε κάτι.

Καλή επιτυχία και στα δύο κορίτσια μας γιατί είναι καταπληκτικές και διαφορετικές. Δεν συγκρίνονται, δεν πρέπει ποτέ ο καλλιτέχνης να συγκρίνεται με άλλον“.

Στην συνέχεια τόνισε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει ξανά την χώρα μας στον διαγωνισμό.

Tο 2014 είχα προσπαθήσει, είχα έρθει 4η σε 32 τραγούδια. Κοίτα με το κατάλληλο τραγούδι και ανάλογα το πρόγραμμα… Σαφώς αν ποτέ γινόταν η ανάθεση, θα έπρεπε να δω ότι μ’αρέσει το τραγούδι, αν συμβαδίζει με το πρόγραμμα, δεν μπορεί να γίνει τελευταία στιγμή“.