Η Ελένη Φουρέιρα, μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε με το Fuego, έχει ανοίξει τα φτερά της και κάνει διεθνή καριέρα.

Αυτή τη φορά, η εντυπωσιακή performer πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του Netflix Espana, που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες πριν τον τελικό της φετινής Eurovision.

Το spot είναι μία ευφάνταστη παρωδία του “La Casa De Papel”. Σύμφωνα με το σενάριο, η Betty Missiego, που εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision του 1979 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνει μία επίλεκτη ομάδα Ισπανών καλλιτεχνών που έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό με στόχο να κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, το τρόπαιο που παίρνει ο νικητής και να το επιστρέψουν στη χώρα τους, που δεν έχει καταφέρει να το κερδίσει εδώ και 40 χρόνια.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η μοναδική μη Ισπανίδα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο και εμφανίζεται με την κωδική ονομασία “Λισαβόνα”, το όνομα της πόλης στην οποία έγινε η περσινή Eurovision. Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο βίντεο να φοράει την χαρακτηριστική ολόσωμη φόρμα με την οποία παρουσίασε το “Fuego” στον περσινό διαγωνισμό και εκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες στις οποίες η Ελένη Φουρέιρα σημειώνει τεράστια επιτυχία. Μεταξύ άλλων, το “Fuego” έγινε πλατινένιο και επί εβδομάδες ήταν no1 στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ η ίδια έχει κάνει δεκάδες live εμφανίσεις, όπως στα μοναδικά μουσικά βραβεία της χώρας και έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.