Η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί και φέτος στη σκηνή της Eurovision, όπου θα ερμηνεύει ένα τραγούδι που, μπορεί να μην κέρδισε το διαγωνισμό, έγινε όμως μεγάλο hit σε όλη την Ευρώπη!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια θα τραγουδήσει ζωντανά το Dancing Lasha Tumbai. Όλοι θυμόμαστε την εκθαμβωτική εμφάνισή του Verka Serduchka στη Eurovision του 2007, που άφησε εποχή!

Η Ελένη Φουρέιρα, ωστόσο, δε θα φορέσει φόρεμα από αλουμινόχαρτο, γυαλιά ηλίου και αστέρι στο κεφάλι, όμως θα κάνει σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, θα εμφανιστεί στη σκηνή του 64ου διαγωνισμού της Eurovision με μία δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου από plexiglass. Πρόκειται ουσιαστικά για μία κατασκευή, η οποία θα είναι αρκετά βαριά και θα καλύπτει με κεντήματα μόνο τα επίμαχα σημεία!

Για ακόμα μία φορά αναμένεται η αγαπημένη τραγουδίστρια να ενθουσιάσει με τη σκηνική της παρουσία και ανυπομονούμε να την ξαναδούμε να ξεσηκώνει το κοινό, όπως μόνο αυτή ξέρει, από το stage του 64ου διαγωνισμού της Eurovision!