Όλα τα καινούργια διεθνή hits της Ελένης Φουρέιρα είναι πλέον διαθέσιμα και στο YouTube!

Το πρώτο ξενόγλωσσο EP της αγαπημένης Ελένης Φουρέιρα με τίτλο «Gypsy Woman» έχει σημειώσει ήδη τεράστια επιτυχία, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί με ανοδική πορεία, καθώς κυκλοφόρησαν και στο Youtube τα audio releases των «Barcelona», «Call Ya» και «Maria»!

Τα τρία «εκρηκτικά» pop anthems, καθένα εκ των οποίων μας παρασύρει με το μοναδικό ρυθμό του, αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και διαγράφουν επιτυχημένη πορεία εντός και εκτός Ελλάδας.

Τα official audio releases των «Barcelona», «Call Ya» και «Maria» συμπληρώνουν το YouTube playlist του EP της Ελένης Φουρέιρα, μαζί με το ομότιτλο «Gypsy Woman» που παρουσιάστηκε από την pop queen σε ένα εντυπωσιακό act στο φετινό Madwalk και το lyric video του «El Ritmo Psicodélico», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο YouTube views, παραμένοντας «καρφωμένο» στις τάσεις.

Το EP «Gypsy Woman», που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και μέχρι αυτή τη στιγμή, μετρά πάνω από 1,5 εκατομμύριο Spotify streams.