Πριν από μερικές εβδομάδες, η Εμίλια Κλαρκ , που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά «Game of Thrones» σόκαρε τους πάντες με την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας, που την ανάγκασε να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, λίγο μετά την πρώτη σεζόν του GOT. 

Η 32χρονη, βρετανικής καταγωγής ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή Sunday Morning του CBS για τις δύο επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ανευρύσματα στον εγκέφαλό της, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκε. 

 

 

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με λεπτομέρειες, την ημέρα που έμαθε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει : “Το πρωί της 11ης Φεβρουαρίου 2011, ντυνόμουν στα αποδυτήρια όταν άρχισαν να νιώθω έναν δυνατό πονοκέφαλο. Στη συνέχεια, όταν  ο γυμναστής μου με έβαλε να πάρω θέση σανίδας ένιωσα σαν ένα λάστιχο να πιέζει τον εγκέφαλό μου. Προσπάθησα να αγνοήσω τον πόνο, μα απλά δεν μπορούσα. Είπα στον γυμναστή μου ότι έπρεπε να κάνω διάλειμμα. Στο μεταξύ, ο πόνος χειροτέρευε. Σε κάποιο βαθμό, ήξερα τι συνέβαινε: Ο εγκέφαλός μου είχε πάθει ζημιά” 

“Είχα ανεύρυσμα όπως έμαθα αργότερα, το ένα τρίτο των ασθενών με SAH πεθαίνουν αμέσως ή λίγο μετά. Για αυτούς που επιζούν, απαιτείται επείγουσα θεραπεία για σφράγισμα του ανευρύσματος, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για δεύτερη, θανατηφόρα αιμορραγία”. 

Πλέον η αγαπημένη ηθοποιός δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και αναμένει, όπως όλοι, την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του “Game of Thrones”.  

Σε ερώτηση που δέχτηκε από τη δημοσιογράφο του SBC, για το πως ένιωσε όταν διάβασε το τέλος της σειράς, αλλά και του χαρακτήρα που υποδύεται, είπε “ Είναι, σχεδόν, αδύνατο να απαντήσω αυτή την ερώτηση (χωρίς να κάνω κάποιο spoiler)”.  

Την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Απριλίου, η τελευταία σεζόν της αγαπημένης σειράς θα ξεκινήσει να προβάλλεται και οι fans της ανά τον κόσμο ανυπομονούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο φινάλε. 

Δες όσα είπε η δημοφιλής ηθοποιός παρακάτω: