Σε μία ιδιαίτερη και λαμπερή βραδιά, παρουσία πολλών καλλιτεχνών και φιλικών του προσώπων, ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records και ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, Γιώργος Αρσενάκος, παρουσίασε το best seller βιβλίο του «Ένα Θέλω Μπορεί».

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε το βράδυ της Τρίτης 18 Οκτωβρίου, στο Public Cafe στο Σύνταγμα. Για το «Ένα Θέλω Μπορεί» μίλησαν η δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία διάβασε και αποσπάσματα, ο βραβευμένος σε Αμερική και Ευρώπη συγγραφέας και σεναριογράφος Γιάννης Σκαραγκάς, ενώ τη βραδιά συντόνισε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν η Μαριάννα Λάτση και ο Πάρις Κασσιδόκωστας – Λάτσηςπλήθος καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων η Άννα Βίσση, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Καίτη Γαρμπή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Διονύσης Σχοινάς, η Josephine, ο Ηλίας Βρεττός, ο Θοδωρής Φέρρης, η Demy, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Λένα Ζευγαρά, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Λιβάνης, η Κατερίνα Λιόλιου, η Konnie Metaxa, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Βένια Καραγιαννίδου, ο Χρήστος Σαντικάι, η Τάνια Μπρεάζου, η Κρυσταλλία, ο Γιάννης Αρβανιτίδης, η Χριστίνα Μηλιού, η Ματίνα Ζάρα, η Γιάννα Βασιλείου και ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, συνθέτες όπως ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Μάριος Ψιμόπουλος και ο Νίκος Τερζής, όλο το team της Panik Records, καθώς και συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του Γιώργου Αρσενάκου.

Το «Ένα Θέλω Μπορεί», που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Έσοπτρον, είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, με 12 αρχές ζωής και επιτυχίας, που προτρέπει κάθε αναγνώστη να διεκδικήσει και να κατακτήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του. Μέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, ο Γιώργος Αρσενάκος εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή.