Εντυπωσιακή και sold out  ήταν η πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη, της Καίτης Γαρμπή και της Demy στο Έναστρον, το βράδυ της Παρασκευής.

Μοναδικές ερμηνείες, αξεπέραστες επιτυχίες και εκπληκτικές σκηνικές παρουσίες σε έναν χώρο ξεχωριστής αισθητικής με τα φώτα, τα σκηνικά και τις χορογραφίες να δίνουν δικαιωματικά στο stage του Έναστρον την πρώτη θέση  στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης καθηλωτικός και μαγικός ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και πολλά αγαπημένα τραγούδια, μεταδίδοντας στον κόσμο που είχε κατακλύσει το Έναστρον, την ψυχή, την ενέργειά και την αλήθεια του.

Το κοινό όρθιο τον καταχειροκρότησε. Ακολούθησε βροχή επιτυχιών, έντονων συναισθημάτων και λουλουδιών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η καταξιωμένη Καίτη Γαρμπή, η Καίτη με τη «φωνή της καρδιάς» που όλοι αγαπάμε μάγεψε για μία ακόμη φορά το κοινό με τις αξεπέραστες επιτυχίες της, αλλά και με τον μοναδικό τρόπο που επικοινωνεί μαζί του.

 Ο κόσμος τραγουδούσε δυνατά μαζί της το ένα τραγούδι μετά το άλλο και την «αποθέωνε» όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια που την ακολουθεί πιστά.

Η  Demy μια από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της νέας γενιάς, με ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία, γοήτευσε με την σκηνική της παρουσία και τις ερμηνείες της  παρασύροντας τον κόσμο στον ρυθμό των τραγουδιών της.

Μαζί τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, η Χριστίνα Μηλιού, ο Δημήτρης Τικτόπουλος, ο Dj Δημήτης Μεταξάς, ο Iamstrong και ο  Oge βάζοντας ο καθένας τη δική του πινελιά στο πρόγραμμα που κέρδισε το κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα.

Τις χορογραφίες έκανε η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Κωνσταντίνος Παλάκας.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, η Καίτη Γαρμπή και η Demy σας περιμένουν στο Έναστρον κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για να ζήσετε μαζί τους αυτή τη μοναδική εμπειρία που ανεβάζει  τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο, με χορηγό επικοινωνίας τον  ΔΡΟΜΟ 89,8

 Μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για εσάς και την παρέα σας!

 

ΔΡΟΜΟΣ 89,8

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!