Ο Νίκος Παναγιωτίδης και η Έλενα Παπαρίζου μετά από 19 χρόνια ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους και συνδιάζουν την ελληνική μουσική με σκανδιναβικούς ποπ ήχους.

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 1999, όταν η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης δημιούργησαν το αξέχαστο ντουέτο των ANTIQUE, και μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών κατάφεραν να διαπρέψουν σε όλη τη Σκανδιναβία (Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία), την Ελλάδα, την Γερμανία, την Πολωνία, την Ιταλία και την Κύπρο, χτυπώντας τις πρώτες θέσεις τόσο στα επίσημα charts πωλήσεων όσο και στα ραδιοφωνικά airplay.

To «Opa Opa», «Δυνατά Δυνατά», «Μέρα με τη Μέρα», «Καινούργια Αγάπη», «Die For You», «Άλλη Μια Φορά», «Follow Me» και «Μωρό Μου» είναι μόνο λίγες από τις μεγάλες επιτυχίες τους που ακούστηκαν δυνατά σε όλη την Ευρώπη.

Η Έλενα Παπαρίζου συναντάει ξανά δισκογραφικά τον Νίκο Παναγιωτίδη και διασκευάζουν το «Ti Ti», την ελληνική έκδοση του “Didi” του Khaled το οποίο ακούσαμε αρχικά στα ελληνικά από τον Γιώργο Αλκαίο το 1992, σε στίχους της Εύης Δρούτσα. 

Αν θέλεις και εσύ να συναντήσεις την Έλενα Παπαρίζου σε μια μοναδική συναυλία με πολλές εκπλήξεις, την Τετάρτη 8 Ιουνίου, μείνε συντονισμένος στον ΔΡΟΜΟ 89,8 για μάθεις πληροφορίες και να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις.

Βρες τον ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ!  

Στον ΔΡΟΜΟ 89,8.