Η επιστροφή του Ηλία Καμπακάκη στην Ελλάδα συνοδεύτηκε με ανακούφιση και χαρά, καθώς η μικρή του κόρη κέρδισε τη μάχη για τη ζωή κι επιστρέφει μαζί του υγιέστατη.

Το Νοέμβριο του 2017, η 6χρονη Κλεοπάτρα διαγνώσθηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ο ίδιος αντιμετώπισε με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια. Οι φίλοι του καλλιτέχνες ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα, έκαναν ευρέως γνωστό το πρόβλημα υγείας της μικρής, με αποτέλεσμα να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνταν, προκειμένου εκείνη να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. 

Η μικρή κόρη του δημοφιλούς μουσικού ταξίδεψε μέχρι το Χιούστον της Αμερικής, με σκοπό να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο της. Από το πλευρό της δεν έλειπε φυσικά ο πατέρας της, Ηλίας Καμπακάκης. Όπως όλα δείχνουν κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. Η μικρή πλέον φέρει άκρας υγείας, αν και θα συνεχίσει να κάνει κάποιες θεραπείες και να παρακολουθείται από τους γιατρούς. Το χαμόγελο επέστρεψε και πάλι στα χείλη της οικογένειας, καθώς όλα αυτά που πέρασαν τους τελευταίους μήνες αποτελούν πια έναν κακό εφιάλτη που πέρασε.

Ο τραγουδιστής, μέσα από μια ανάρτηση του στο facebook, προμηνύει τα χαρμόσυνα νέα:

Η επιστροφή του Ηλία Καμπακάκη