Η Demy εκπροσώπησε την Ελλάδα στο περσινό διαγωνισμό της Eurovision μαζί με την Dream Team και το τραγούδι «This is love». Ένα χρόνο πριν ακριβώς προετοιμάζονταν πυρετωδώς γι’ αυτή τη συμμετοχή, κάνοντας πολλές πρόβες. Το ίδιο ακριβώς κάνουν αυτό το διάστημα η Γιάννα Τερζή κι η Ελένη Φουρέιρα, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν φέτος την Ελλάδα και την Κύπρο, αντίστοιχα. 

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια ερωτήθηκε για το πως της φαίνεται η συμμετοχή της Γιάννας Τερζή και για το αν θα κατάφερνε να μπει στην δεκάδα. «Δεν έχω καμία εμπειρία τελικά γιατί και εμείς περιμέναμε ότι θα πάμε πιο καλά. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις. Το μόνο που ξέρω είναι ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω και που ακούω. Το τραγούδι είναι πάρα πολύ ωραίο και μου αρέσει που έχει ελληνικό στίχο και που είναι κάτι διαφορετικό αλλά πολύ πάνω στην Γιάννα. Η Eurovision αυτό είναι τελικά, να πας να εκπροσωπήσεις τον εαυτό σου πρώτα, γιατί οι καλλιτέχνες ανεβαίνουν πάνω στην σκηνή και βέβαια την χώρα σου», σχολίασε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το τραγούδι της Κύπρου, το «Fuego». «Και αυτό είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στην Ελένη. Αυτό μου αρέσει γιατί η κάθε μία ξέρω ότι θα πάει να κάνει αυτό που εκφράζει ακριβώς. Πραγματικά τις φαντάζομαι και τις δύο πάνω στην σκηνή. Το μόνο που τους εύχομαι είναι να το απολαύσουν, να περάσουν τέλεια και να μην αγχωθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον αν θα έδινε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό της για την Eurovision, η Demy απάντησε: «Ναι. Νομίζω ότι θα ξανά πήγαινα τώρα που έχω ξεκουραστεί και έχει περάσει ένα διάστημα από τότε. Είναι μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία που αξίζει να την ξανά ζήσεις. Με την ωριμότητα που έχει μεσολαβήσει από την μία εμφάνιση μέχρι την άλλη μπορείς να κάνεις κάτι ακόμα καλύτερο και διαφορετικό.»