Η Ελλάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της 12ης Μαΐου.
Μια μοναδική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελλάδα στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
Η Γιάννα Τερζή με το “Όνειρό μου” έδωσαν άρωμα Ελλάδας και μας παρουσίασαν ένα άρτιο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα που όμως δυστυχώς δεν άντεξε τον πολύ σκληρό ανταγωνισμό του πρώτου ημιτελικού και έμεινε μακριά από την πρόκριση.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της χώρας μας στο διαγωνισμό που δεν περνάμε στον τελικό.
Η Γιάννα αντιμετώπισε μία σειρά από τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια των προβών και μέχρι και στον Ημιτελικό το τραγούδι δεν κατάφερε να παρουσιαστεί έτσι όπως η ελληνική αποστολή είχε προγραμματίσει. Η τραγουδίστρια κατάφερε να αφήσει πίσω της όλα αυτά και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή αλλά φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την ψήφο των τηλεθεατών και των κριτών.
Όπως και να έχει αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό τον καιρό για να προωθήσουν το τραγούδι, αλλά και για να το παρουσιάσουν όσο καλύτερα γίνεται στην σκηνή του Altice Arena.