Η  Γιάννα Τερζή και η ελληνική αποστολή κορυφώνουν τις προετοιμασίες ενόψει του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, την Τρίτη 8 Μαΐου.

 Η εκπρόσωπος της Ελλάδας ανέβηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή του «Altice Arena» στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαΐου, προκειμένου να πραγματοποιήσει τη δεύτερη αντίστοιχα πρόβα της.

Αυτή τη φορά παρουσίασε το «Όνειρό μου» με ορισμένες καινούριες σκηνοθετικές λεπτομέρειες και διάφορες εκπλήξεις που θα έχουν σκοπό να εντυπωσιάσουν τους Ευρωπαίους τηλεθεατές ώστε να δώσουν την ψήφο τους στην Ελλάδα.

Οι πυρετώδεις πρόβες των 43 χωρών που λαμβάνουν μέρος στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη Δευτέρα, 30 Απριλίου και αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και το Μεγάλο Τελικό, για όσους φυσικά θα έχουν κερδίσει την πρόκριση και το πολυπόθητο εισιτήριο.

Όπως είδαμε και στην πρώτη πρόβα, η Γιάννα Τερζή θα ανέβει μόνη της στη σκηνή της Eurovision, χωρίς τη συνοδεία μπαλέτου, ενώ φοράει ένα μακρύ άσπρο φόρεμα, μοιάζοντας με αρχαία θεά. Η λιτή σκηνογραφία θα αφήσει όλο το περιθώριο στο μελωδικό τραγούδι και στη δυναμική ερμηνεία να δράσουν και να γοητεύσουν τους ευρωπαϊκό κοινό.