Η ΕΡΤ και η Panic Records ανακοίνωσαν επίσημα ότι η Γιάννα Τερζή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Όνειρό μου».

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Γιάννα Τερζή είχε την ανάγκη να γράψει ένα τραγούδι που θα εξέφραζε τη νοσταλγία και την ευγνωμοσύνη της προς την Ελλάδα.

Έτσι, προέκυψε το τραγούδι «Όνειρό Μου», μία mid-tempo μπαλάντα με δυνατά παραδοσιακά στοιχεία που παρουσιάζουν ένα διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Ελλήνων. Τη μουσική υπογράφει η Γιάννα Τερζή, τους στίχους η ίδια και ο Άρης Καλημέρης, ενώ την παραγωγή/ενορχήστρωση ανέλαβαν οι Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου. Ένα τραγούδι που έρχεται δυναμικά από την Panik Records να κατακτήσει μία θέση στην καρδιά των Eurovision Fans!

Από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Γιάννα Τερζή δήλωσε:
«Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά ανακοινώνω πως θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον 63ο Διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Όνειρό Μου»!!!! Ευχαριστώ τους συνδημιουργούς του τραγουδιού Μιχάλη Παπαθανασίου και Δημήτρη Σταματίου. Τη δισκογραφική μου Panik Entertainment Group για τη στήριξη και την ΕΡΤ για την απόφαση!