Η Γιάννα Τερζή εκπροσωπεί την Ελλάδα στη φετινή Eurovision και πριν από μερικές μέρες πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα στη Λισαβόνα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η αγαπημένη τραγουδίστρια φάνηκε ιδιαιτέρως ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. 

Ό,τι σχεδιάζαμε στην Ελλάδα, πήγαμε να το εφαρμόσουμε στη σκηνή. Φυσικά και δεν είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα γιατί φτιάχνεις τον ήχο και τα βασικά πράγματα στην πρώτη πρόβα” είπε η Γιάννα Τερζή και σημείωσε: “Πολλά κομμάτια θα βελτιωθούν. Θα αλλάξουμε πολλά πράγματα στο staging. Χρειάζονται πολλές πρόβες. Για πρώτη εντύπωση είμαστε στο 70%“.

Επίσης, η Γιάννα Τερζή αναφέρθηκε και σε «κρυμμένους άσους» λέγοντας: “Ναι, θα υπάρξουν. Θα παίξουμε πολύ με τα φώτα κι οι κινήσεις που κάνω με τα χέρια μου στη γέφυρα του τραγουδιού, έχουν πολύ μεγάλη σχέση με τα φώτα. Δεν έγιναν όλα όσα σχεδιάζαμε στην πρώτη πρόβα ειδικά στη γέφυρα του κομματιού. Είμαστε πολύ θετικοί για το τι αποτέλεσμα θα βγει κι ας μην κρίνουμε από την πρώτη πρόβα“.

Η Eλένη Φουρέιρα, απ’ την άλλη μεριά, ως εκπρόσωπος της Κύπρου έκλεψε τις εντυπώσεις όταν ανέβηκε στη σκηνή και λίγες ώρες μετά την πρόβα μίλησε επίσης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα κι εκείνη απάντησε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την πρώτη πρόβα. Κάποιες αλλαγές θα τις κάνουμε, αλλά γενικά ένιωσα υπέροχα».

Όσο για το αν θα δούμε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή της  ή κάποιες εκπλήξεις πάνω στη σκηνή είπε: «Δε θα υπάρξουν εκπλήξεις, γιατί δεν επιτρέπεται να γίνουν αλλαγές».