Μπορεί το “Replay” να ακούγεται στα ραδιόφωνα και να είναι ένα από τα φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό, ωστόσο δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα για το πως θα παρουσιαστεί στη σκηνή.

Η συμμετοχή της Κύπρου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 7 της κατάταξης και κινείται με ανοδική πορεία προς την κορυφή!

Η ταλαντούχα, Ταμτα, που έδωσε μία συνέντευξη στο κανάλι της Eurovision στο YouTube, συστήθηκε στο κοινό λέγοντας: “Κατάγομαι από τη Γεωργία, ζω στην Ελλάδα και εκπροσωπώ την Κύπρο. Αυτή είναι η περίληψη”.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος την ρώτησε γιατί επέλεξε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision και η Τάμτα δήλωσε: “Επειδή αγαπώ την Κύπρο. Η Κύπρος είναι το ίδιο για μένα (Με την Ελλάδα). Είχα πρόταση για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τη Κύπρο και απλά ανυπομονώ να ζήσω αυτήν την εμπειρία μαζί με όλους εσάς”.

Μαζί της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ήταν και οι τέσσερις Σουηδοί χορευτές που θα την πλαισιώσουν, οι οποίοι παρουσίασαν για πρώτη φορά ένα δείγμα από τη χορογραφία που θα παρουσιάσουν τη βραδιά της Eurovision.

Την εμφάνιση της Κύπρου και του “Replay” θα χορογραφήσει η Σάσα Ζαν Μπατίστ, η οποία είναι υπεύθυνη και για την χορογραφία του τραγουδιού της Ελβετίας.

Δείτε το απόσπασμα εδώ: